vmware

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Logo vmware

vmware

Preturi vmware

VMware ACE
Implementeaza si gestioneaza in siguranta medii portabile client PC pe intreaga intreprindere si de dincolo. Cu VMware ACE, organizatia dvs. poate combina puterea si versatilitatea de masini virtuale cu securitate si control al PC-urilor gestionate la nivel central, ceea ce face mai usor sa: administreze desktop-uri virtuale dintr-un singur punct de control, chiar si in birourile de la distanta si sucursale. Sporeste securitatea si flexibilitatea pentru mod calcul mobil securizat. Extinde in siguranta resursele companiei la desktop-uri terte negestionate.
42 versiuni, intre 76 si 72996 RON.
VMware Fusion
Cel mai bun mod de a rula Windows pe Mac. Rulati cele mai solicitante aplicatii Windows si Mac side-by-side la viteze maxime, fara restartare. Cu mai mult de 80 de caracteristici noi in VMware Fusion 3, inclusiv de 5x performanta graficii 3D si performanta end-to-end de 35% mai rapida in versiunea 3.1, nu a fost vreodata mai usor sa rulati Windows pe Mac-ul dvs.
29 versiuni, intre 60 si 3022 RON.
VMware ThinApp
Accelerati implementarea aplicatiilor si simplificati migrarea aplicatiei cu virtualizarea aplicatiilor fara agenti. Cu VMware ThinApp, cererile sunt ambalate intr-un singur executabil care ruleaza complet izolat una de alta si sistemul de operare fara conflict de executare pe dispozitive end-point. Pachetele de aplicatii pot fi utilizate la diferite platforme Windows, eliminand recodare costisitoare si de testare de regresie, astfel incat sa puteti migra cu usurinta aplicatiile existente la Windows 7.
17 versiuni, intre 37 si 23002 RON.
VMware vCenter Application Discovery Manager
Rapid si precis mapeaza dependentele aplicatiei dvs. pentru a accelera mutarile centrului de date, planifica precis consolidari de infrastructura si virtualizeaza cu incredere aplicatiile de business critice. Implementarea rapida si cu impact redus prin intermediul tehnologiei unice fara agenti. Vizibilitate garantata in toate interactiunile aplicatiei in masini fizice cat si virtuale prin intermediul retelei de abordare. Descoperirea comportamentelor aplicatiei necunoscute, nedorite si neasteptate
15 versiuni, intre 257 si 100801 RON.
VMware vCenter AppSpeed
Asigura performanta aplicatiilor virtualizate si indeplineste SLA-uri prin monitorizarea continua a performantei de tranzactii in aplicare a infrastructurii virtuale si cloud. Monitorizare in mod proactiv a performantei prin detectarea abaterilor de la liniile de baza. Izolare rapida si depanarea problemelor de performanta. Implementare perfecta si gestionare cu ajutorul instrumentarii incorporate vSphere - la cheie, nu sunt necesari agenti
9 versiuni, intre 1205 si 17385 RON.
VMware vCenter CapacityIQ
Utilizati datacenter-ul sau capacitatea desktop in mod productiv si cost-eficient. VMware vCenter CapacityIQ admite capacitatea corecta de a fi livrata la momentul potrivit oricand! Elimina risipa prin identificarea oricarei capacitati neutilizate sau supra-alocate. Reduce operatiunile saturate prin automatizarea sarcinilor de monitorizare si gestionare a capacitatii de rutina. Minimizeaza riscurile business de intreruperi sau disfunctionalitati ce rezulta din blocajele de capacitate si neajunsurilor
9 versiuni, intre 476 si 8594 RON.
VMware vCenter Chargeback
Imbunatateste utilizarea infrastructurii virtuale cu vizibilitate exacta asupra costurilor reale ale sarcinilor de lucru virtualizate. Permite proprietarilor line-of-business de a avea transparenta si raspundere asupra costurilor pentru cererile de resurse self-service. VMware vCenter Chargeback permite modele de cost pentru a fi adaptate la procesul si politicile diferitelor organizatii. Consumul de resurse de date a masinii virtuale este colectat de la VMware vCenter Server asigurand cel mai complet si precis total al costurilor resurselor. De asemenea, integrarea cu VMware vCloud Director permite chargeback automat pentru medii cloud private.
9 versiuni, intre 724 si 5730 RON.
VMware vCenter Configuration Manager
Automatizeaza gestionarea configuratiei pe mai multe servere virtuale si fizice, statii de lucru si desktop-uri cu VMware vCenter Configuration Manager. Creste eficienta prin eliminarea manuala, predispusa la erori si consumatoare de timp de lucru. Evitati deriva de configurare prin detectarea automata si compararea modificarilor la politici. Mentine conformitatea continua cu sabloane si seturi de instrumente. Automatizeaza server si software-ul de provizionare, in centrul de date.
Epuizat
VMware vCenter Lab Manager
Ofera gestiune automata al mediilor extrem de tranzitorii si foarte clonate virtuale cu VMware vCenter Lab Manager. Proprietarii de aplicatii, dezvoltare, QA, iar echipele de formare pot implementa, capta, si partaja mai multe niveluri medii de aplicare in cateva secunde in timp ce acesta ramane in control administrativ. VMware vCenter Lab Manager economiseste timp, simplifica administrarea de medii de schimbare rapida si permite echipelor de pre-productie sau demo proiect pentru a ajunge la piata mai repede.
11 versiuni, intre 956 si 51206 RON.
VMware vCloud Director
Ofera infrastructura cloud la cerere, astfel incat utilizatorii finali pot consuma resurse virtuale cu un maximum de agilitate cu VMware vCloud Director. Consolidarea centrelor de date si implementarea volumului de lucru pe infrastructura comuna cu securitate incorporata si control al accesului bazat pe rol. Migrarea volumelor de lucru intre 'clouds' diferiti si integrarea sistemelor existente de management folosind extensiile client, API-uri si standarde deschise cross-cloud.
15 versiuni, intre 730 si 17947 RON.
VMware View
Muta sistemul de calcul spre utilizator si transforma desktop-uri traditionale in spatii de lucru nelegate de o baza, accesibila de oriunde si oricand. VMware View modernizeaza desktop-urile si aplicatiile prin a le muta in 'cloud' si le livreaza ca un serviciu administrat. Procesele sunt automatizate si eficiente, securitatea este sporita si costul total de proprietate desktop este redusa cu 50%. Utilizatorii finali obtin o experienta desktop bogata, consistenta si de inalta performanta de la orice dispozitiv calificat chiar daca se afla la birou sau in miscare.
105 versiuni, intre 200 si 114001 RON.
VMware vSphere Hypervisor (ESXi)
VMware vSphere Hypervisor este modul cel mai simplu si mai usor de a incepe cu virtualizare gratuit. Acest complet functional hypervisor va permite sa virtualizati serverele dvs. si sa rulati aplicatii pe masini virtuale in doar cateva minute. vSphere Hypervisor se bazeaza pe VMware ESXi, arhitectura hypervisor care stabileste standardul industriei pentru fiabilitate, performanta si de sprijin a ecosistemului. Consolidati aplicatiile de pe mai putine servere si incepeti economisirea de costuri prin intermediul hardware-ului redus, de putere, de racire, precum si costurile de administrare.
5 versiuni, intre 1361 si 5230 RON.
VMware Workstation
De la creatorul de virtualizare PC vine cea mai fiabila si sigura modalitate de a rula mai multe sisteme de operare, in acelasi timp. Castigatorul a mai mult de 50 de premii ale industriei, VMware Workstation transforma modul in care profesionistii din domeniul tehnic dezvolta, testeaza, demo si implementeaza software. VMware Workstation este o componenta integranta din setul de intrumente al fiecarui profesionist tehnic.
25 versiuni, intre 182 si 906 RON.
VMware Zimbra
VMware Zimbra este o platforma de clasa enterprise, e-mail open source, calendar si colaborare. Dispunand de cea mai inovatoare aplicatie web multi platforma, compatibilitate cu toate dispozitivele si desktop-urile, Zimbra creste productivitatea utilizatorului final la costuri mai mici in comparatie cu alte solutii de mostenire. Zimbra ofera o platforma deschisa conceputa pentru virtualizare si portabilitate in modul cloud, public si privat, facandu-l mai simplu de gestionat.
Epuizat
 
software

Categorii software