Editare web

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Alegerea optima pentru compania dumneavoastra, fie ca este vorba de web design, promovare sau elemente de grafica.

Preturi Editare web

Adobe Contribute 6.5
Ce este Contribute? Software-ul Adobe® Contribute 6.5 este un instrument de management website si de publicare web care integrează creația, revizuirea, și publicarea într-un editor ușor de utilizat WYSIWYG HTML. Crește productivitatea publicarii pe web în timp ce simplificati supravegherea și aprobarea de sarcini. Contribute 6.5 include de asemenea suport pentru HTML5 și JQuery mobil.
6 versiuni, intre 136 si 4343 RON.
Adobe Presenter 11
Activați invatarea la cerere cu Adobe Presenter 11. Transforma-ti slide-urile PowerPoint în eLearning interactiv cu active și teste uimitoare. Publicare in HTML5 pentru a oferi cursuri pentru desktop-uri și tablete. Urmariti performanțele elevilor cu integrare a conducatorului in LMS-uri.
8 versiuni, intre 136 si 2713 RON.
Adobe Support Presenter
Adobe Support Presenter - Transforma-ti slide-urile PowerPoint în eLearning interactiv cu active și teste uimitoare. Publicare in HTML5 pentru a oferi cursuri pentru desktop-uri și tablete. Urmariti performanțele elevilor cu integrare a conducatorului in LMS-uri.
4 versiuni, intre 136 si 272 RON.
Adobe Support Technical Communication Suite
Adobe Support Technical Communication Suite - Suita este un set de instrumente indispensabil pentru dezvoltatorii de conținut. Licentiere continut XML/DITA cu ușurință, crearea unor module de training și prezentări video, colaborează perfect cu experți și revizori, și livrare de experiențe de conținut dinamic pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
4 versiuni, intre 462 si 924 RON.
Adobe Support Contribute
Adobe Support Contribute - Software-ul Adobe® Contribute 6.5 este un instrument de management website si de publicare web care integrează creația, revizuirea, și publicarea într-un editor ușor de utilizat WYSIWYG HTML.
4 versiuni, intre 65 si 130 RON.
Adobe Creative Cloud for teams: All Apps
6 versiuni, intre 261 si 380 RON.
Adobe Dreamweaver CC
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Flash Professional CC
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Muse CC
Creati site-uri web HTML5 superbe fara a scrie cod cu Adobe Muse CC. Ramai fidel radacinilor tale creative si creati website-uri incredibile cu usurinta - nu este nevoie sa gandesti ca un dezvoltator. Modul simplu de a crea site-uri responsive robuste. Vezi cum ultima versiune iti libertate fara precedent si viteza astfel incat sa creati si publicati website-uri la o scara dinamica pe orice dispozitiv.
8 versiuni, intre 162 si 183 RON.
Adobe Technical Communication Suite 2015
Livreaza conținut captivant, pentru audienta globala, pe mai multe platforme și dispozitive mobile. Adobe Communication Technical Suite (editia 2015) este un set de instrumente indispensabil pentru dezvoltatorii de conținut. Licentiere continut XML/DITA cu ușurință, crearea unor module de training și prezentări video, colaborează perfect cu experți și revizori, și livrare de experiențe de conținut dinamic pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
8 versiuni, intre 136 si 9236 RON.
Xara Web Designer 7
Xara Web Designer este deosebit fata de orice alt editor Web pe care il veti vedea; un template usor bazat pe solutia ce va ofera libertate totala asupra design-ului de pagina, nu necesita cunostinte HTML. Acesta ofera grafica web WYSIWYG cuprinzatoare, pagina web si caracteristici de creatie website.
Pret: 208 RON
Xara Web Designer 7 Premium
Xara Web Designer este deosebit fata de orice alt editor Web pe care il veti vedea; un template usor bazat pe solutia ce va ofera libertate totala asupra design-ului de pagina, nu necesita cunostinte HTML. Acesta ofera grafica web WYSIWYG cuprinzatoare, pagina web si caracteristici de creatie website. Xara Web Designer Premium ofera caracteristici avansate web design.
2 versiuni, intre 167 si 417 RON.
  

Producatori Editare web

AdobeXara
software

Categorii software