WinZip

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

WinZip a fost creat la inceputul anilor ’90. Prin anul 1996 creatorii WinZip au incorporat codul de compresie din proiectul Info-ZIP, eliminand astfel nevoia ca executabilul PKZIP sa fie prezent. De la versiunea 6.0 pana la versiunea 9.0, utilizatorii inregistrati au putut downloada cele mai noi versiuni ale software-ului, au putut sa acceseze informatiile originale de inregistrare si astfel sa obtina un upgrade gratuit. De la versiunea 10.0 aceasta facilitate a fost intrerupta.

WinZip este disponibil in versiunile Standard si Professional. Cu toate acestea, posibilitatea sistemelor Windows XP si Windows Vista de a deschice fisiere .zip a redus vanzarile.
In mai 2006, Corel Corporation, cunoscuta pentru WordPerfect si CorelDRAW a anuntat ca a dus la capat achizitia WinZip Computing.
WinZip are o perioada de 45 de zile gratuita, insa in unele versiuni continua sa functioneze si dupa aceasta perioada.

Elemente componente si caracteristici:

* Crearea, adaugarea si extragerea din arhive ZIP
* Integrare Microsoft Windows Shell configurabila
* criptare AES pe 128 si 256 biti. Aceasta a inlocuit mai putin sigura metoda de criptare PKZIP 2.0 folosita in versiunile anterioare. Aceasta implementare folosind codul lui Brian Gladman a fost certificata FIPS-197 pe 27 martie 2003. Versiunea 9 a implementat de asemenea o versiune 64-bit a formatului PKZIP, eliminand atat limita maxima de 65535 membri pentru o singura arhiva cat si limita de marime de 4GB fie pentru arhiva, fie pentru fiecare membru al arhivei.
* Suporta algoritmi de compresie bzip2 si PPMd si un algoritm special pentru fisiere audio (bazat pe WavPack, permitand realizarea unor arhive mai mici.
* Decompresia fisierelor .bz2 si .rar.
* Suport pentru arhive ARC, ARJ, LHA in cazul in care programele necesare sunt instalate.
* Scrierea directa a arhivelor ZIP pe CD/DVD.
* Automatizarea backup-ului
* FTP upload integrat
* Trimiterea prin e-mail a arhivelor ZIP
* WinZip nu suporta caractere Unicode in numele fisierelor. Incercarea de a arhiva fisiere cu nume de acest gen va rezulta intr-o eroare cu mesajul: “Warning: Could not open for reading: ... “

Logo WinZip

WinZip

Preturi WinZip

WinZip
10 versiuni, intre 58 si 305 RON.
WINZIP 11 Professional
Desi platforma Windows poate deschide si crea fisiere Zip, exista inca multe motive pentru a lua in considerare achizitia celei mai noi versiuni Winzip.
Epuizat
WINZIP 11 Standard
WinZip este un arhivator si compresor de fisiere pentru Microsoft Windows, realizat de WinZip Computing (fosta Nico Mak Computing). Acest program foloseste formatul PKZIP dar de asemenea prezinta si diferite nivele de suport pentru alte tipuri de arhive.
Epuizat
WinZip 15 Standard & Professional
Compresie fisiere, criptare si partajare. Pentru compresia rapida a fisierelor, criptare si partajare, incercati WinZip 15
Epuizat
  
software

Categorii software