Xara Photo & Graphic Designer 7

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Xara

Xara Xtreme este fostul Xara Photo & Graphic Designer.
Pur si simplu cel mai rapid software grafic, cu instrumente de ilustrare cu adevarat flexibile si revolutionara manipulare foto. O singura aplicatie pentru toate tipurile de sarcini de creatie, fie ca este vorba de desene vectoriale, DTP, compozitie foto, grafica web sau animatie Flash. Xara Designer este disponibil in doua versiuni, Photo & Graphic Designer si Designer Pro, Pro oferind caracteristici avansate pentru tiparire si web design.

Logo Xara Photo & Graphic Designer 7

Xara Photo & Graphic Designer 7

Preturi Xara Photo & Graphic Designer 7

RETAIL

Xara Photo & Graphic Designer 7, RETAIL, 1 utilizator

Xara Photo & Graphic Designer - CD plus bonus CD cu tutoriale, Quick Ref Card, PDF manual, in carcasa DVD
371.13 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara Xara Photo & Graphic Designer 7

Xara Photo & Graphic Designer 7

Cautati Xara Xreme?
Xtreme este acum Photo & Graphic Designer iar Xtreme Pro este Designer Pro

Pur si simplu cel mai rapid software grafic, cu instrumente de ilustrare cu adevarat flexibile si revolutionara manipulare foto. O singura aplicatie pentru toate tipurile de sarcini de creatie, fie ca este vorba de desene vectoriale, DTP, compozitie foto, grafica web sau animatie Flash. Xara Photo este disponibil in doua versiuni, Photo & Graphic Designer si Designer Pro, Pro oferind caracteristici avansate pentru tiparire si web design.


Caracteristici

Productivitate si interfata

Xara Designer este renumit pentru viteza sa si usurinta inegalabila in utilizare, aceasta facand din Xara Designer nu doar un instrument extrem de productiv, ci o placere a fi creativ.

Viteza
Xara Designer are cel mai sofisticat si performant motor de interpretare vectoriala. Pur si simplu acest lucru il face cel mai rapid software de grafica disponibil.

Instrumente Direct Action
Instrumentele Direct Action ale Xara Designer va permit sa creati efecte ca tansparenta, umbre, tesituri sau gradienti intr-un mod interactiv, rapid si intuitiv. Fara casete de dialog ce distrag atentia - pur ┼či simplu trageti pe obiect!

Tragere si plasare
Multe sarcini in Xara Designer beneficiaza de faptul de a avea posibilitatea de a utiliza principiul tragere si plasare, care este cel mai intuitiv mod de a lucra si de a economisi mult timp. De asemenea, prin aceasta metoda este suportat si importul de fisiere, cum ar fi fotografiile.

Editare de obiecte solide
In loc sa trageti de contur atunci cand desenati, miscati, rotiti sau redimensionati obiecte, Designer ofera manipulare live a obiectelor solide. Numai Designer este destul de rapid penru a face aceasta cu cu grafica vectoriala complexa.
Anulare / Revenire (Undo / Redo)
Avand capacitatea de a modifica ce lucrum este o caracteristica vitala pentru un pachet grafic. Xara Designer permite operatii de anulare (undoo) nelimitate, facilitand experimentarea.

Marire (Zoom)
Instrumentul Zoom permite marirea cu pana la 25000%. perfect pentru lucru detaliat. Iar aceasta operatie este foarte rapida si independenta de rezoutie.
Daca o imagine asemanatoare cu acelasi nivel de detaliu este creata in Photoshop, fisierul ar trebui sa aiba 2000 x 3000 inch, sa ocupe sute de megaocteti de memorie si spatiu pentru fisier. O abordare vectoriala ocupa doar 180 Kiloocteti!

Anti-Aliasing
Xara a introdus in premiera vector anti-aliasing pentru a oferi calitate maxima de afisare si este inca un pioner cu cel mai rapid si cel mai de calitate anti-aliasing disponibil in orice orice program de desen.


Instrumente creative

Xara Designer ofera toate instrumentele creative de care un proiectant creativ are nevoie.

Etrudare 3D
Cel mai rapid instrument de extrudare vectoriala 3D.
Luati orice forma si doar trageti peste fatada acesteia pentru a crea o versiune 3D frumos iluminata. Trageti de parti pentru a extinde au adancimea de etrudare. Nici ca se putea mai simplu.

Instrumente de densen
Xara Designer este in principal o aplicatie de grafica vectoriala care include un set de instrumente foarte usoare pentru editare de vectori liniari si forme.
Instrumentul Freehand ofera netezire instanta dupa ce ati desenat linia, impreuna cu abilitatea de a edita orice contur,

Transparenta
Xara a fost prima aplicatie vectoriala care a introdus transparenta si continua pana in ziua de astazi sa ofere cel mai usor si avansat control de transparenta. Cu simplitatea clic-si-trage, puteti crea imbinari graduale pentru orice obiect, fotografie, text si forma vectoriala.

Instrumentul de imbinare (Blend)
Instrumentul de imbinare creaza o tranzitie de la o forma la o alta. Este ultra-rapid, simplu - doar clic si tragere, functioneaza cu forme vectoriale, text si fotografii.
Vectori soft
Xara a fost prima aplicatie care a oferit feathering vectorial si umbre fine pentru vectori. Permite crearea de imagini realiste de inalta calitate mult mai rapid si usor fata de alte programe.
Feathering-ul combinat cu transparenta ofera cracteristici importante de compozitie, precum si vector shading.

Efecte live (Live Effects)
Efectele live sunt efecte plug-in care pot fi aplicate oricarui obiect, inclusiv desene vectoriale - sunt numite efecte live pentru ca obiectul vectorial ramane editabil chiar si dupa alicarea efectului. Multe plug-in-uri Photoshop moderne lucreaza ca efectele live.

Umbre, tesituri si contur
Xara Designer ofera cateva instrumente puternice ce va permit sa adaugati efecte realiste cu un singur clic. Aplicati, eliminati si modificati umbre semi-transparente (sau fine) pentru orice obiect cu instrumentul Shadow. Folositi instrumentul Bevel pentrua adauga tesituri oricarui obiect, oferindu-le aspectul realist de adancime. Adaugati contur in jurul obiectelor cu instrumentul Contour. Toate sunt independente de rezolutie (nu pierd din calitate la redimensionare)!


Manipulare de imagini revolutionara

Manipularea foto Xara Designer depaseste alte programe de grafica pe mai multe fronturi.

Generalitati maipulare foto
Manipularea foto Xara Designer depaseste alte programe de grafica pe mai multe fronturi: Este cu mult mai rapid, produce fisiere a caror marime poate fi de 10 ori mai mica. Fiind complet orientat pe obiecte inseamna editare foto complet non-distructiva si utilizeaza o fractiune din memoria RAM necesitata de alte produse. Poate gestiona cu usurinta multiple imagini de rezolutii foarte ridicate, chair si pe calculatoare mai modeste. Este instrumentul perfect pentru compozitie foto.

Calitate foto si marimea fisierelor
Xara Designer ofera editare foto non-distructiva - aceasta inseamna ca puteti edita fotografiile de cate ori doriti fara a pierde din calitate, fapt ce este comun in alte aplicatii foto.
Designer este de asemenea unic in felul in care maipuleaza si stocheaza fotografiile (cu editare foto fara pierderi bazata pe vectori, combinata cu includerea originalului JPEG) ceea ce inseamna ca fisierele ce contin fotografii pot avea o dimensiune de 3 pana la 100 de ori mai mica fata de alte programe.

Instrumente foto integrate
Xara Designer include un instrument revolutionar de editare foto, ultra-rapid, non-distructiv. Acesta ofera imbunatatire in timp real a fotografiilor (nivele de iluminare, detaliu, estompare etc.) plus redimensionare si rotire in timp real chiar si a imaginilor de de 50 Megapixeli. Alte caracteristici includ extragere flexibila, ilaturarea ochilor rosii, corectarea perspectivei, instrumente de stergere si mascare si inovativa scalare si redimensionare contextuala.
Combinati acestea cu mascare vectoriala, imbinare de straturi, feathering - toate in modul non-distructiv, eficient cu memoria - si aveti ceva ce nici un alt instrument foto nu poate oferi.

Panorame foto
Poate cel mai usor de folosit creator de panorame. Plasati o serie de fotografii pe pagina, clic pe un buton si tot ce obtineti este o imagine panoramica perfect imbinata.
Redimensionare inteligenta
Instrumentul Photo include o inovativa tehnologie inteligenta de redimensionare ce permite redimensionare contextuala ('content aware scaling'), ceea ce inseamna ca imaginile pot fi intinse sau turite in timp ce mentin proportiile partilor importante din fotografie.
Aceasta poate ofei o abilitate aproape miraculoasa de a intinde si schimba rata de aspect a fotografiilor, fara a distorsiona aparent continutul fotografiei.
Si exista de asemenea, si marirea contextuala ('content aware zooming'), care lucreaza in mod similar dar care va permite sa redimensionati obiecte care sunt in centrul atentiei, fara a mari dimensiunea generala a imaginii.

Bitmap Tracer
Puternicul trasor bitmap (bitmap tracer) poate converti bitmap - fotografii tipice, line-art sau logo-uri - in forme fectoriale editabile.

Plugin-uri Adobe Photoshop®
Xara Designer suporta plug-in-uri Adobe Photoshop®. Exista deja o mare gama de astfel de plug-in-uri disponibile, atat gratuite cat si comerciale, pentru crearea unori varietati de efecte ce pot lua o viata pentru a le explora pe toate.
Instrumentul Live Effects va permite sa aplicati aceste plug-in-uri pe fotografii si forme vectoriale pentru o gama de efecte vizuale uimitoare.
Designer include mai mult de 35 de Live Effects.

Instrumentul Magic Photo Erase
Versiunea 7 include o inlocuire completa a instrumentului Clone, acum numit Magic Photo Erase, ce face rapida si usoara stergerea unui obiect dintr-o fotografie, prin copierea automata a partilor din cadru dintr-o parte in alta.
Pur si simplu trasati liber in jurul zonei pe care doriti sa o stergeti, apoi cu un singur clic pe butonul 'magic erase' si obiectul este automat indepartat si inlocuit cu o textura de fundal adecvata compusa din alte parti ale fotografiei. Acest lucru poate lucra de multe ori mai bine decat clonarea manuala (copiere / lipire) si poate produce indepartarea perfecta a obiectelor.


Pentru Web

Photo and Graphic Designer este un instrument puternic pentru grafica web si Flash.

Export Flash animat
Xara Photo and Graphic Designer ofera o metoda usoara pentru a crea animatii Flash eficiente.


Compatibilitate si flux de lucru

Xara Designer este utilizat de mai multe tipuri diferite de clienti intr-o gama spectaculoasa de utilizari - pentru proiecte ce combina desene, text si fotografii, pentru tiparire si web - astfel intelegem cat de important este oferirea de compatibilitate cu alte produse si utilizatori.

Import si export
Designer ofera suport pentru o gama foarte mare de formate de fisiere, facand facil schimbul de lucru cu alti utilizatori si programe. Aceasta include tipuri comune bitmap (cum ar fi fotografii GIF, JPEG, BMP, PNG, TIFF, PSD, si RAW) si formate vectoriale cheie (PDF si AI/EPS si EMF/WMF). Pentru text, Xara Designer suporta RTF (Rich Text Format) iar pentru website-uri HTML si Flash.

Suport PSD
Xara Designer ofera suport complet pentru importul si exportul fisierelor PSD Adobe Photoshop®, incluzand suport pentru straturi.
Suport PDF
Xara Designer ofera export foarte ordonat si compact pentru fisierele PDF (incluzand suport pentru fonduri de culoare graduale sau plane / transparenta graduala). Combinata cu caracteristica de import PDF, aceasta ofera un alt mod de transfer al fisierelor.


Cerinte sistem

Sisteme de operare

Cerinte minime

Dispozitive suportate

software

Categorii software