Xara

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Unul dintre cei mai vechi dezvoltatori din Anglia, Xara a dezvoltat software inca din 1981.

Din Wordwise, unul din primele procesoare de text pentru microcomputere, catre Xara Designer, cel mai rapid din lume, si multi il admit ca cel mai bun program din lume pentru desen si ilustratie, Xara a dezvoltat o gama larga de produse care acopera intregul domeniu software-ului de publicare. Xara a fost un pionier in creearea multor tehnologii evidente azi, greu de obtinut in trecut. De la dezvoltarea primului corector gramatical de tip corectie in timpul tastarii, la programul premiat desk-top-publishing, la primul program de desen pentru a oferi in timp real anti-aliasing si control transparenta, Xara continua sa inoveze si sa dezvolte solutii tehnice de varf.

Xara a fost implicata pe Internet inca de la bun început. Xara Networks, o filiala a Xara Group, a fost un furnizor de Internet pionier la mijlocul anilor 1990 (ulterior vandut, nu mai face parte din Grupul Xara). Un alt progres a fost Xara Online, care ofera servicii web online bazate pe grafica web si add-on-uri efecte fotografie. Xara are cele mai multe dintre afacerile sale, prin intermediul internetului si milioane de clienti online, la nivel mondial.

Xara este primul software de ilustrare pentru Windows, Xara Studio, a fost licentiat la Corel si distribuit pentru multi ani ca si CorelXARA. Acum, din nou sub controlul Xara, acest produs a fost imbunatatit si relansat, iar acum este comercializat in doua versiuni, Xara Foto & Graphic Designer si Xara Designer Pro.

Xara are sediul in casa istorica, Place Gaddesden, in Marea Britanie, la nord de Londra.

In ianuarie 2007, Xara a fost achizitionata de catre MAGIX AG, si acum functioneaza ca o filiala detinuta in totalitate. MAGIX este un important furnizor international de software de inalta calitate, servicii online si continut digital pentru comunicatii multimedia. Incepand cu anul 1993, MAGIX a inceput sa dezvolte tehnologii de varf pentru crearea, editarea, gestionare si prezentare de fotografii si grafica, clipuri video si muzica. Pe plan international, MAGIX opereaza filiale in SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania si Olanda. Gama de produse este orientata spre laici si profesionisti si merge dincolo de PC-uri pentru a include aplicatii perfect integrate online si mobile.

Potrivit cifrelor sale de vanzare cu amanuntul, MAGIX conduce in sectorul software-ului multimedia pe cele mai importante piete europene, si este una dintre cele mai de succes competitor in SUA. 15 ani de prezenta pe piata, precum si miile de premii demonstreaza puterea de inovare la nivel mondial.

Logo Xara

Xara

Preturi Xara

Xara Web Designer 7
Xara Web Designer este deosebit fata de orice alt editor Web pe care il veti vedea; un template usor bazat pe solutia ce va ofera libertate totala asupra design-ului de pagina, nu necesita cunostinte HTML. Acesta ofera grafica web WYSIWYG cuprinzatoare, pagina web si caracteristici de creatie website.
Pret: 208 RON
Xara Web Designer 7 Premium
Xara Web Designer este deosebit fata de orice alt editor Web pe care il veti vedea; un template usor bazat pe solutia ce va ofera libertate totala asupra design-ului de pagina, nu necesita cunostinte HTML. Acesta ofera grafica web WYSIWYG cuprinzatoare, pagina web si caracteristici de creatie website. Xara Web Designer Premium ofera caracteristici avansate web design.
2 versiuni, intre 167 si 417 RON.
Xara 3D Maker 7
Xara 3D Maker este instrumentul Numarul 1 pentru creatie uimitoare, grafice web 3D de calitate profesionala. Ideal atat pentru pozitiile 3D si titluri, statice cat si animate, logo-uri si butoane, perfect pentru pagini web, mailshots si prezentari online.
2 versiuni, intre 83 si 167 RON.
Xara Photo & Graphic Designer 7
Xara Photo & Graphic Designer 7 este pur si simplu cea mai buna valoare si cel mai rapid all-in-one pachet de grafica ce il veti gasi. Pentru desene sau lucrul cu fotografie, imprimare sau grafica web, e alegerea perfecta.
Pret: 371 RON
Xara Designer Pro 7
Xara Designer Pro este varful gamei de produse si include toate caracteristicile si template-urile din Web Designer 7 Premium si Designer Foto & Graphic 7. Plus, aceasta adauga celelalte functii de care au nevoie creatorii profesionisti, inclusiv suport pentru PDF / X, PANTONE ® si separatii de culoare, suport procesor multi-core pentru viteza suplimentara, filtre imbunatatite de import / export, o versiune profesionala a instrumentului photo panorama si multe altele.
Pret: 1247 RON
 
software

Categorii software